zaterdag 7 juni 2008

One day left...




Het is nu vrijdag 6 juni, om 7.12 pm.
Nog een dag en ik moet al weer terug naar huis. Wil niet!!
Het is hier zo mooi en chillax om te wonen.

Ik ben nu vanaf 30 juni bij Reni en het voelt net alof ik er woon. De roommates zijn geweldig. Ik heb me hier ook weer een yogacentrum gevonden. Dus ik rij iedere morgen op de Beachcruizer van Sarah (roommate)naar de yoga. Heb ook al een gym gevonden waar Reni en ik 2 keer zijn geweest. En ik ken de omgeving nog beter dan Reni.. hahaha, waar google wel niet goed voor is!

Nou hier een snelle update van de tijd in Hawaii.

Op maandag 19 mei ben ik vertrokken naar Maui.
Maui is zo mooi! En het is niet eens het mooiste eiland van Hawaii.
De eerste 2 dagen hebben we in Laheina overnacht. Dit is echt de uitgaansstad van Maui, maar het is er echt niet zoals in Waikiki. Het is hier nog steeds rustig. Doordat Laheina aan de westkant ligt van Maui heb je hier een hele mooie sunset aan de baby beach.

Kate en ik waren heel erg moe van het reizen met the Ferry. Wij besloten niet te gaan stappen, maar een relaxe locale restaurant op te zoeken.
Uiteindelijk kwamen we bij een mexicaan te recht. Het grappige was dat Kate nog nooit een Taco had gegeten. Toen ze dit melde bij de toonbank werd hier met verbijstering op gereageerd.
Tijdens het bestellen raakten we aan de praat met een very nice lady. Zij bleek limousinedriver te zijn. Samen onze taco's gegeten en geklets over Nederland en Amerika. En natuurlijk over onze coffeeshops gehad. uiteindelijk klaar met eten. Ik kon het niet laten om te vragen of we even in de limo mochten kijken.. met als hoop op een ritje.. En ja hoor, we mochten een tourtje maken downtown. Dat was echt super gaaf.


to be continued...